Izrada web sajtova

Usluge

"Sarađnja sa Đoletom i celim Zeus Digital timom je fantastična, nikada nismo imali bolji marketing i jednostavniju saradnju. Najefikasnije uloženo vreme i dobijen rezultat."
milan trbojevic
Milan Trbojević
FT1P & Knjiški Moljac
besplatna procena

Besplatna procena projekta

Započnite prvi korak ka vašem boljem online poslovanju i saznajte na koje sve načine možemo da vam pomognemo (2 min).
izrada web sajta

Web sajt je savremena definicija vizit karte – vizuelno komunicira sa Vašim klijentima, sadrži sve informacije relevantne Vašim potrošačima i profesionalno odslikava viziju kompanije Vašim saradnicima. 

Našim klijentima nudimo personalizovana web sajtove i web shop-ove prilagođenje specifičnim potrebama njihove branše. 

Benefiti web sajta za biznis 

  • Izgrađuje vizuelni identitet brenda – pomaže u davanju autentičnog pečata Vašoj firmi, određuje njen ton, podiže reputaciju i povećava prepoznatljivost na tržištu 
  • Proširuje bazu klijenata – omogućuje Vam da dosegnete do šire grupacije ljudi i olakšava pronalaženje Vaših usluga na pretraživaču 
  • Dostupnost 24/7 – Vaše usluge/produkti su konstantno na raspolaganju klijentima. Oni u svakom momentu mogu pronaći sve neophodne informacije u vezi Vaše kompanije, čak i izvan Vašeg radnog vremena 
  • Poboljšava konverzije – poboljšava prodaju, prikuplja upite potencijalnih kupaca, pribavlja ključne informacije za identifikovanje ciljne grupe (demografski, starosni i rodni podaci, polja interesovanja, potrošačke navike…) 
  • Smanjuje troškove – ušteda prostora i novca, jer online prodavnica prevazilazi fizička ograničenja posedovanja stvarne radnje i eliminiše dodatne troškove, poput angažovanja osoblja i režijske troškove 
  • Podiže korisničko iskustvo – kvalitet stranice (landing page) igra presudnu ulogu prilikom odabira kompanije. Adekvatno skrojen web sajt sa ažurnim podacima, unikatnim dizajnom i jednostavnim pristupom direktno utiče na pozitivan UX (user experience), kao i na odlučujući momenat konverzije kod kupaca 

Kako pravimo web sajtove 

Prilikom započinjanja saradnje, naš tim će sprovesti sve prethodno neophodne aktivnosti kako bismo kreirali sajt koji u potpunosti odražava ono za šta se Vaš brend zalaže. 

U ove aktivnosti najpre ubrajamo identifikovanje glavnih smernica Vašeg poslovanja – odnosno misiju i viziju Vaše kompanije, Vaša očekivanja i glavne ciljeve.  

Potom prelazimo na analizu tržišta u kojoj ćemo locirati Vašu ciljnu publiku, istražiti njihove potrebe i obrazac ponašanja, nastup konkurencije, kao i potencijalne probleme i predlog rešenja istih. 

Sledeća faza je izrada tzv. žičanog modela, gde se u dogovoru sa Vama, opredeljujemo za strukturu i arhitekturu web sajta, odabir osnovnih elemenata i sekcija na sajtu. Nakon projektnog plana usleđuje konačna faza, odnosno izrada dizajnerskih rešenja. 

Izrada web sajtova sa unikatnim dizajnom 

Kreiramo personalizovane web sajtove u skladu sa Vašim individualnim potrebama. Ilustrovaćemo i autentično preneti sve glavne odrednice Vaše kompanije kako bismo izgradili njen budući prepoznatljiv vizuelni identitet, koji će Vas istaknuti na tržištu. 

SEO optimizovan web sajt 

Implementiramo kompletan SEO kako bismo Vam pomogli da budete korak ispred konkurencije. Korektnom optimizacijom sajta obezbedićete pozitivan UX, bolji rang na pretraživaču, brže učitavanje i veću funkcionalnost.     

Web sajtovi koji su prilagođeni mobilnim uređajima 

Vršimo modifikacije kako bismo kreirali responzivan i visoko funkcionalan web sajt za sve tipove uređaja. Sve više korisnika se opredeljuje za korišćenje mobilnih telefona prilikom pretraživanja, te smo u skladu sa tim posebnu pažnju posvetili optimizaciji mobilnih verzija sajta. 

Akcenat stavljamo na korisničko iskustvo 

Vaše zadovoljstvo nam je važno, ali nam je daleko važnije da Vaši klijenti budu zadovoljni Vašom online prezentacijom. Iz tih razloga nam je pozitivno korisničko iskustvo prioritetno. Kako bi Vaš posetilac izvršio željenu akciju, sajt mora da ispuniti uslove estetičnosti, konciznosti i funkcionalnosti. 

Prvi koraci pri pravljenju web sajta

Svi koraci u izradi sajtova za naše klijente su definisani jasnim procedurama i strukturom rada, propraćen rokovima i otvorenom komunikacijom sa klijentom, što smatramo da je od esencijalne važnosti u našem poslovanju. Ovo je sistem kojeg se pridržavamo u poslovanju sa svakim klijentom: 

Predlog dizajna web sajta 

Prvi korak se odnosi na kreiranje inicijalnih kontura web sajta na osnovu prethodnih konsultacija i dizajnerskog nacrta. Ova faza nam daje prostora da definišemo konačne elemente, odredimo boje, font i stil sadržaja. Na ovaj način ostavljamo dovoljno prostora kako bismo kasnije izvršili eventualne dopune ili izmene na sajtu. Nakon Vaše revizije i predloga za poboljšanje, usleđuje faza finaliziranja izgleda web sajta 

Priprema materijala 

Drugi korak podrazumeva pripremu pisanog i grafičkog sadržaja kako bismo što verodostojnije predstavili Vašu kompaniju. U okviru ove faze prikupljamo sve potrebne tehničke podatke, fotografije, kao i detalje o Vašem preduzeću, zanimljive stavke, istoriju osnivanja i slično. Konsultovanje sa Vama i temeljno analiziranje informacija biće ključni deo ove faze kako bismo sadržaj prilagodili Vašim očekivanjima. 

Izrada web sajta 

Naredni korak usleđuje nakon implementacije i finaliziranja prethodnih koraka. U ovoj fazi pribegavamo različitim tehničkim alatima i realizujemo prethodno odobrene nacrte. Svi naši web sajtovi rađeni su pomoću WordPress platforme. Takođe, otvoreni smo i za naknadne ideje i editovanje sadržaja (dodatni zahtevi u ovoj fazi se tretiraju kao dodatna ulaganja). 

Osnova SEO optimizacija 

Neophodni korak svakako jeste sprovođenje adekvatnog tehničkog SEO-a, a to se odnosi na implementiranje različitih procedura kako bismo unapredili funkcionalne preformanse, koje će dalje pomoći u podizanju korisničkog iskustva i boljem rangiranju na pretraživaču. U ove poduhvate ubrajaju se i optimizacija slika, video materijala, postavke SEO Title-a i Meta opisa na osnovne stranice.

Transfer web sajta na domen 

Poslednji korak se odnosi na dodeljivanje web sajta Vama, kada on i prelazi u Vaše trajno vlasništvo. Sajt prebacujemo na Vaš domen i hosting po izboru. Prema dogovoru, možemo nastaviti sa održavanjem sajta, uz minimalni period od 6 meseci. 

Cena izrade web sajta 

U zavisnosti od individualnih potreba, našim klijentima su na raspolaganju sledeći paketi usluga: 

Napravimo zajedno internet prezentaciju Vašeg biznisa 

Vaše ideje sprovodimo u delo. Naš tim predan je zadatku da realizuje svaku zamisao i da Vašu konačnu viziju pretočimo u funkcionalan sajt, krojen prema tendencijama i očekivanjima Vaših klijenata.