Email Custom Scroll Top

Performans agencija za digitalni marketing koja donosi rezulate - Zeus Digital

about us
ko smo mi

Ko smo mi

Zeus Digital je agencija za Digitalni Marketing koja okuplja nekoliko stručnjaka iz različitih marketing oblasti sa ciljem da svojim klijentima isporuči kvalitetnu uslugu i očekivane rezultate.
Sa misijom da unapredi poslovanje za eCommerce biznise i uslužno gradi lične brendove, naša agencija je imala uspešnu saradnju sa nekoliko desetina klijenata iz Srbije, regiona i drugih krajeva Evrope.
Vođeni brojkama, preciznom analizom i strateškim pristupom, a sve to u kombinaciji sa performans marketingom po meri krojimo unikatan plan aktivnosti za svakog klijenta. Naš tim ne veruje u univerzalan pristup, već smatra da je svaki biznis poseban, pa je tako za svakoga potrebno kreirati posebne korake koji će njemu lično doneti najbolje rezultate!

o nama

Fokusirani na rezultate

Naše metode su inovativne, proverene i uvek vođene namerom vaših potencijalnih kupaca, tako da možete biti sigurni da ćemo sigurno razumeti vaš biznis, ono što nudi i kako da prospekt od vas kupi ono što mu je potrebno.

Direktor i osnivač agencije, Đorđe Banjai potrudio se da oko sebe okupi tim stručnjaka koji će zajedno sa njim raditi na usužnom razvoju onlajn biznisa i klijentima doneti kvalitetne rezultate.

Ukoliko ste u potrazi za agencijom koja pruža usluge marketinga na društvenim mrežama, plaćenog oglašavanja na društvenim mrežama i Guglu, izradom web sajtova, SEO optimizacijom ili profesionalnim,prodajnim pisanjem (copywriting) na pravom ste mestu!

Drugi o nama

Play Video about sulja brothers o nama 1

Željko i Zlatko Šulja
Šulja Brothers Fitness

Sarađnja sa Đoletom i celim Zeus Digital timom je fantastična, nikada nismo imali bolji marketing i jednostavniju saradnju. Najefikasnije uloženo vreme i dobijen rezultat.
Milan Trbojević
FT1P & Knjiški Moljac
Saradnju sa Đorđem i njegovim timom bih preporučila svima, koji kao ja nisu imali iskustva sa instagram marketingom i prodajom. Posle duže pauze na instagramu, uz njihovu stručnost i konkretne smernice uspela sam ne samo da ponovo pokrenem profil, već i da postignem za mene neverovatan uspeh, jer sam za samo 4 meseca dobila preko 15000 pratilaca. Veliki je profesionalac, temeljan, pristipačan, ume da sasluša i uvek je tu da pruži podršku i najbolji mogući savet. Prevazišao je sva moja očekivanja i radujem se i nekim budućim saradnjama.
Ana Petrović
Nutricionista
Od početka razvijanja posla pratimo većinu domacih digitalnih stručnjaka. Đorđe nam je uvek bio u top 3,a kada smo započeli saradnju sa njim i celim timom Zeus Digital agencije ,videli smo da nismo pogrešili. Komunikacija je laka, brza i efikasna. Saradnja je dvosmerna i otvorena, što je nama veoma bitno a pored toga i konstruktivna. Rezultati su mnogo iznad naših očekivanja i uz njih granica ne postoji 🚀
Hipolita Store
Sportska Oprema

Naši klijenti

ft1p logo
sulja brothers logo side
hipolita logo
ana nutriotion coach
art and fun club
csd logo
ed shop logo opt
lollipop logo
touch cosmetics logo
tfp logo
studio d logo
snizeno logo
psihologijum logo
pokupi.rs logo
nina tomovic bez secera logo removebg preview
moje zvezde logo

Besplatna procena projekta

Popunite kratak formular i recite nam više o vašem biznisu i potrebama, a mi ćemo uraditi besplatnu procenu koliko je potrebno da investirate novca kako biste ostvarili uspešne rezultate u digitalu.

grom